YU DOMINO Obrada pločastih materijala Woodmarkt Galerija slika Kontakt

Naša delatnost obuhvata i prodaju,  distribuciju pločastih materijala i okova za nameštaj. U našem prodajnom programu se nalazi repromaterijal za stolare, majstore i one koji to žele da budu.

U želji da našim kupcima obezbedimo kvalitetne repromaterijale u našoj ponudi se nalaze pločasti materijali vodećih proizvođača:
WOODMARKT Turska, EGGER - Austrija, FALCO - Madjarska, KRONOSPAN - Srbija, HUNDERMAX Nemačka, ali i okove BLUM – Austrija, HAFELE Nemačka i druge.

Naš prodajni program obuhvata široki sperktar proizvoda potrebnih za profesionalnu ili amatersku proizvodnju nameštaja:

PLOČASTE MATERIJALE :

OKOVE ZA NAMEŠTAJ :

ABS KANT TRAKE, MELAMINSKE KANT TRAKE.

Pored prodaje materijala za stolare u mogućnosti smo da Vam ponudimo i obradu pločastih materijala na najsavremenijim mašinama  proizvođača . U našem radu koristimo formatizere horizontalni marke GRIGGIO  Italija, vertikalni STRIEIBIG Švajcarska  , kanterice sa predfrezerima  BI-MATIK  Italija  i CNC tiplarica VITAP Italia, model POINT 2, obradne mašine ali i veliko iskustvo naših zaposlenih.

Zahvaljujući našim zaposlenima, njihovom stalnom  usavršavanju i praćenju novih trendova,  u mogućnosti smo da našim kupcima ponudimo kompletno rešenje - od materijala do same izrade nameštaja.  U okviru naše kompanije  smo u mogućnosti da  za Vas uradimo  kompletno opremanje  enterijera i ugradnju.

©2015. YU-DOMINO D.O.O. :: Sva prava zadržana OBRADA PLOČASTIH MATERIJALA